About me

image (4)Allereerst wil ik jullie welkom heten op mijn blog. Voordat ik jullie meeneem in de wereld van SWTSVRNSS waar ik jullie zal besprenkelen met mijn lievelingsrecepten, boeiende verhalen en levenstheoriën, zou ik mijzelf graag eerst even aan jullie voorstellen:

Ik ben Carolyne Deverole, (Kerrolijn Defferool), Surinaamse, 1988, Stier en Draak, geboren en getogen in Utrecht, momenteel woonachtig in Amsterdam. In 2012 heb ik mijn master Arbeid en- Organisatie Psychologie behaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hele mond vol zeg maar ook wel echt een zeer interessante studie Arbeid- en Organisatiepsychologie..(snakt naar adem)

Om een lang verhaal zeer kort te houden..of eigenlijk gewoon af te kappen;

“Ik heb nog steeds geen baan gevonden waar mijn hart sneller van gaat kloppen”

To be continued…

Ik ben dol op eten en kokkerellen (ask anyone), daarnaast voer ik graag diepgaande gesprekken over van alles en nog wat. Maar kan ik ook lekker oppervlakkig en doelloos babbelen en melig zijn met me vriendinnen. Ik houd van lachen, gieren, brullen.. heerlijk gevoel is dat zeg.. Het blijkt ook dat lachen een positieve invloed heeft op je gemoedstoestand (hoe jij je voelt), kennen jullie dat onderzoek waarbij de proefpersonen een pen tussen hun tanden houden en… (Pencil Smile Experiment). Laat maar ik kom hier een ander keertje nog op terug, anders wordt dit stukje introtekst veel meer dan alleen een kennismaking.

image (5)Waar was ik gebleven? Oh ja, als ik mijzelf zou moeten omschrijven met een random aantal woorden dan zou ik zeggen:

Eten, Koken, Muziek, Psycholoog, Emotioneel, Zachtaardig,Prettig Gestoord, Spontaan, Chaotisch, Kattig, Creatief, Behulpzaam..

In de loop der tijd hoop ik dat (het meeste van bovenstaande) en mijn persoonlijkheid zich zal weerspiegelen in mijn blog.

Let’s get to know eachother, Let’s share our Passions and Creativity, Let’s Blog!

XO Carolyne

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s