Tip: Maak je paar dagen oude brood weer zacht en crispy!

IMG_0140.JPG

Heerlijk is dat he, vers brood van de bakker. Krokant korstje en zacht van binnen. Jammer dat deze “vers brood” beleving meestal niet langer duurt dan 1 dag. Wat ik dan doe om mijn broodje weer “leven in te blazen” en deze tip heb ik van Jamie Oliver:

Ik pak een groot stuk bakpapier. Deze maak ik nat met water en knijp ik goed uit. Vervolgens wikkel ik mijn broodje in het bakpapier en gooi ik hem 5 minuutjes in de oven op 180 graden. Ét Voila, m’n broodje is weer soft on the inside and crispy on the outside.

Probeer ‘t eens zou ik zeggen!
XO Carolyne

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s