Ik en mijn eten.. (Untouchable)

image (7)Eten, dit woord rolt volgens velen in mijn omgeving maar al te vaak over mijn lippen. I can’t help it. Ik begin mijn dag met de vraag: “Wat ga ik vandaag eten?” en de dag eindigt met “Hmm wat staat er morgen op het menu?”. De uren tussen het opstaan en slapengaan ben ik continue aan het fantaseren en vooral aan het praten over alle lekkernijen, en nieuwe recepten die door mijn bolle koppie heen gaan. 

En ja, I know, dat foodmindedness kan soms  storend zijn (eerder voor anderen dan voor mijzelf) bijv. tijdens een saai college, wanneer je studiegenoten bijna afsterven van de honger. Of wanneer één van je vriendinnen weer ‘ns bezig is met een dieet. “Ooh jeetje hou je nu op met dat gepraat over eten de hele dag, krijg er honger van”.

Tja wat zal ik erover zeggen.. Het zijn mijn prachtige persoonlijke ideeën over food, ( ik kan natuurlijk niet al mijn geheime recepten zomaar in de wereld gooien). Maar SwtSvrnss geeft me wel de mogelijkheid om zoveel mogelijk mijn passie en liefde voor yummie food met jullie te delen. Dat is namelijk precies waar dat wereldje van mij om draait.

SWTSVRNSSS

– SwtSvrnSS neemt je onder andere mee in een wereld waarin al mijn zoete,hartige,pittige,bittere,koude,warme,hoofd-,bij- en nagerechten,  lekkernijen bijeenkomen. Jezelf  even lekker laten meeslepen door alle ideeën en recepten voor `delicious, fingerlicking, mouthwatering food`en natuurlijk ook om jullie te motiveren om af en toe zelf ´ns wat uit te proberen in de keuken.

XO

Carolyne

Advertisements

11 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s