NOM NOM NOM

220fac829dc16d444d24a6f85c444ed7

Ik zag een paar dagen geleden deze vragenlijst voorbij komen.. oftewel “tag” (dit is allemaal nog nieuw voor mij)  Maar tags blijken dus vragenlijsten te zijn die ingevuld worden door bloggers. Het onderwerp van deze tags kunnen variëren en zijn handig als je wilt dat je lezer je wat beter leert kennen.

EN JA, ik wil heel graag dat jullie mij beter leren kennen!

Ik houd van eten zoals ik al eerder zei, dus bij deze mijn eerste (food)tag ” Nom Nom Nom”.

De eer is aan serenitheory om deze tag over te nemen.

Wat vind jij vies wat verder iedereen lekker vindt?

Ik schaam me eigenlijk om dit met jullie te delen.. Okay daar gaat ie dan. Ik lust geen mayonaise (houdt handen voor ogen). Nee, ook geen fritessaus.. geen witte slasausdressing, eigenlijk niks waarvan ik vermoed dat er mayonaise in zit. Ik heb geen idee waar dit vandaan komt, maar het moment dat ik het alleen al ruik dan word ik echt niet goed hoor! Probeer dit a.u.b. ook niet stiekem in mijn eten te verwerken ik WEET dat het erin zit

foto

Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten?

Mensen die mij denken te kennen zouden zeggen probably is dat dan een bruin sneetje brood besmeerd met een 2 cm hoge laag Nutella. Maar nee, dat is te simpel en ik ben aan het afkicken van Nutella.. dus we gaan het daar hier niet eens over hebben:P  voor mijn eigen veiligheid.

Back to the point.. Ughum..De samenstelling van het broodje die naar mij vernoemd zou worden:

Carre’s CB Pikante Gerookte Kip met Avocado

“ Een kleine ciabatta vers uit de oven, opengesneden besprenkelt met een beetje olijfolie. Rijk belegd met gerookte kip (opgebakken met Italiaanse kruiden, knoflook, rode pepers, paprika, ui), mooi gesneden maantjes avocado besprenkelt met een heel klein beetje olijfolie citroen en zwarte peper en zout.. DONE! “

Wat kook je het liefst (en eigenlijk te vaak)?
Pasta. Pasta is gewoonweg mijn favoriet. Ik ben eigenlijk dol op alle soorten pasta’s..maar spaghetti met een prachtig rood gekleurde saus, gehakt, verse tomaten,uitje, julienne wortel,champignons (veel) knoflook en rode pepertjes! Zucht..Bolognesesaus maakt mij wel heel erg gelukkig. En dan nog “the cheese on top” en een frisse knapperige salade om het af te maken..Yummie (heavy breathing).

In welk restaurant zou je het liefst elke dag eten?
Uhm..dit vind ik een moeilijke vraag, ondanks dat ik van pasta houd.. houd ik ook erg van variatie, maar als ik echt antwoord zou moeten geven op deze vraag dan zou ik toch wel kiezen voor een veelzijdig restaurant waar ik van alles kan eten waar me “smaakcarooltjes” naar verlangen op dat moment.. Dus ja dan wordt het toch een soort van vreetschuur waar je van alles wat je maar kan bedenken naar binnen kan werken. En JA ik weet het.. de kwaliteit van dit soort restaurants zijn meestal niet helemaal “on point” maar dan heb ik liever variatie.

Wat staat er nog op je food baking bucket list?

Uhm veelste veel om op te noemen…Maar hieronder alvast een voorproefje: Dumplings, Red velvet taart, Mosselen, Hartige Cupcakes, Gehakt muffins,Chinese Orange Chicken.

Zelf koken / eten bestellen / buiten de deur eten?

Ik vind zelf koken super leuk, en het is meestal ook het lekkerst, maar je moet er even de tijd voor nemen.. soms ben je na het werk helemaal uitgeput en heb je geen zin om daarna nog uren in de keuken te staan..dus als je dan verlangt naar  een uitgebreide maaltijd dan is buiten de deur eten ook wel even heerlijk! En anders even creatief zijn en een snelle “15-minutes meal” in elkaar flansen.. (dat kan gewoon). Eten bestellen kan, alleen niet mijn favoriet..Het is vaak niet wat je ervan verwacht..Jammer.

Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd/weken/dagen?
Heel slecht, maar ben aan het rommelen met shakes (maaltijdvervangende chocolade shakes) de laatste paar weken. Dit is niet omdat ik dit OH zo lekker vind.. maar omdat mijn eerdere foodobsessies ertoe hebben geleid dat ik spontaan een aantal kilo’s aan ben gekomen. Dus ik PROBEER 1 a 2 maaltijden per dag te vervangen door een lekkere shake.

Wat is je favoriete toetje?

Ben eigenlijk niet echt een toetjes liefhebber.. maar ik vind roomijs (banaan-caramel, rum-rozijnen, vanille) altijd wel heel lekker en dan in combinatie met iets warms uit de oven.. versgebakken brownies of een lekkere plak cake met een krokante rand.. vleugje citroenschil.. jumjumjum

Ben je ergens allergisch voor?

Voor zover ik weet.. ben ik echt gezegend en kan ik genieten van al het lekkers wat op deze aardbodem bestaat zonder een allergische reactie te krijgen.

 Deel een handige kooktip:

Cook in a clean kitchen, It tastes better.

XO Carolyne

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s